Plissé gordijnen kopen? Bij Bosman Wonen B.V. vind je de mooiste raamdecoratie

Raamdecoratie op maat kopen in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Plissé gordijnen: raamdecoratie voor iedere vorm raam

Bij Bosman Wonen B.V. in Borculo vind je een breed assortiment aan plissé gordijnen. Plissé is Frans voor 'geplooid'. Deze raamdecoratie vouwt zich op als een harmonica, vandaar de naam.

Bosman Wonen B.V. heeft in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem een ruime collectie aan plissé gordijnen in de winkel.

Plissé gordijnen met top down bottom up

De plissé gordijnen in onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy in je woning.

Een combinatie van twee verschillende transparanties in 1 plissé gordijnen is ook mogelijk. Zo kun je per dagdeel een andere transparantie gebruiken.

Diverse soorten plissé gordijnen hebben de functie 'top down bottom up' waarbij je zowel de boven als de onderkant kunt laten zakken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het regelen van licht? We vertellen er bij Bosman Wonen B.V. in Borculo graag meer over.

Afwijkende vorm raam? Plissé gordijnen zijn de oplossing

Heb je een rond of andere afwijkende vorm raam in je huis of bedrijfspand? Dan zijn plissé gordijnen een uitermate goede oplossing wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van plissé gordijnen voor jouw raam? Kom dan met de afmetingen bij Bosman Wonen B.V. in Borculo. We helpen je graag verder.

'Bijzondere raamvorm? Probeer plissé'

Bediening plissé gordijnen

Plissé gordijnen moet je op kunnen trekken en laten zakken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je deze raamdecoratie middels een koord handmatig bedienen.

Liever wat meer comfort? Dan is elektrische bediening wellicht een oplossing voor jou.

Bij Bosman Wonen B.V. in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem kunnen we je meer vertellen over de verschillende vormen van bediening.

Plissé gordijnen op maat in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem

Bosman Wonen B.V. komt jouw ramen vrijblijvend opmeten. Zo ben je verzekerd van raamdecoratie met de juiste afmetingen die perfect past voor je raam.

Andere adviezen nodig over je raamdecoratie? We staan graag voor je klaar in onze winkel in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem.

De grote merken van Bosman Wonen B.V.

Bij Bosman Wonen B.V. verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook