Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Het juiste behang dat voldoet aan jouw interieurwensen.

    Behang kopen in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem

Karakter in je huis met kwaliteitsbehang

Ervaar maximaal vakmanschap en ontzorging tijdens het behangen met Bosman Wonen. Ons deskundige team helpt je vanaf de keuze van het juiste behang tot de professionele en nauwkeurige plaatsing ervan. We zorgen voor perfecte inmeting en leveren alle benodigde materialen, inclusief opruimen en afvoeren van oud behang. Met onze volledige ontzorging kun jij ontspannen genieten van het prachtige resultaat in jouw ruimte.

Vraag advies
Hoogwaardig behang in Borculo

Ontdek een nieuwe wereld van stijl en verwen jezelf met een nieuwe uitstraling, waar je ook bent in je woning. Behang is de perfecte keuze om een stijlvol karakter toe te voegen aan je woonkamer, slaapkamer, hal of logeerkamer. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment behang, met prachtige kleuren en verfijnde dessins. Breng een bezoek aan onze showroom in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem en ontdek alle mogelijkheden die we te bieden hebben.

Geniet nog jarenlang

Kies voor duurzaamheid en geniet van langdurige schoonheid. Ons behang staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Met onze duurzame opties breng je niet alleen stijl in je interieur, maar investeer je ook in een langdurige oplossing. Onze zorgvuldig geselecteerde behangcollectie biedt diverse kleuren, patronen en texturen die perfect passen bij jouw smaak.

Veelzijdig behang aanbod

De verschillende soorten behang kennen ieder zijn eigen voordelen. Vanuit onze jarenlange ervaring houden we rekening met de volgende eigenschappen:

Als je kiest voor papierbehang, moet je de behangstroken insmeren met lijm. Vliesbehang en Smartpaper behang daarentegen vereisen dat je de lijm op de muur aanbrengt. Voor de minder ervaren behanger is vliesbehang een goede optie. Vliesbehang heeft daarnaast als extra voordeel dat het niet uitzet of krimpt wanneer het nat wordt. Glasvezelbehang, waaronder glasweefsel, glasvlies en renovlies, is net als vliesbehang eenvoudig te verwerken en verkrijgbaar in diverse structuren. Het camoufleert zowel grote als kleine oneffenheden, is vochtbestendig en kan worden overschilderd. Vinylbehang heeft een vinyltoplaag en is sterker dan papierbehang. Bovendien is het gemakkelijker schoon te maken.

In onze winkel informeren we je graag over de verschillen tussen de behangsoorten en de eigenschappen.

Bezoek de showroom

Behang kopen bij Bosman Wonen in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem

Bezoek onze showroom