Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Holland Haag gordijnen op maat gemaakt

De confectie van gordijnen is essentieel voor de uiteindelijke uitstraling. Bij Bosman Wonen helpen we je graag bij het kiezen van een elegant plooigordijn, klassieke ringgordijnen of een van onze speciale opties. Vertrouw op ons advies voor de perfecte afwerking.

Ontdek je de diversiteit van Holland Haag raamdecoratie. Voeg extra sfeer, warmte en opvallende details toe aan jouw interieur. Bezoek onze showroom in Borculo en ervaar het zelf.

Warmte en licht met Holland Haag

Voeg de finishing touch toe aan jouw kamer met de mooie overgordijnen van Holland Haag. Onze gordijnstoffen brengen warmte en spelen met het licht. Kies voor transparante stoffen voor zachte of speelse lichteffecten. Creëer privacy en behoud toch voldoende licht in huis. Of ga voor rust met unikleuren of voeg een opvallend accent toe aan je kamer. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Laat je inspireren

Ontdek de Holland Haag collectie

Holland Haag gordijnen, kwaliteit en stijl voor jouw ramen. Ontdek de prachtige collectie gordijnstoffen van familiebedrijf Holland Haag bij Bosman Wonen. Met maximale service en zelfs vlamvertragende materialen, creëren we de perfecte raamdecoratie voor jouw huis.

Bosman Wonen, jouw Holland Haag specialist in de regio Borculo, Neede, Ruurlo en Lochem.

Bosman Wonen is dé Holland Haag specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment overgordijnstof, transparante gordijnstof, gordijnen in unikleuren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Borculo naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat jouw gordijnen perfect worden opgehangen!

Maak een afspraak